Alıntı:
musty tafarından gönderildi
Aydın kardeşim bak ben sen türlübilgi istersen vermeye hazırım bende jig te takıldım jig te cok farklı bir olay bende aldım takımları 3 kere suya indirdim ilerleme sağlayamadım biraz daha zamanı var diyorum ben kendimce kardeşim denizle ilgili ne olursa olsun ben hazırım bottan tut motora vs vs kardeşim 
|
Mustafa abi şimdi benim sana sormak istediğim bir mevzu var:olay şundan ibaret kafamda bir tekne alma planım var şimdi konu fiber tekne beni yarı yolda bırakmıcak bir fiber tekne nasıl olmalı özellikleri kendi planım en az 5 kişi avlanabilmeli sadce fikir.Birde bu fiberler hafif oldukları için römorka kolayca alabilirmiyim yani bunu 2 kişi olarak römorka bindirebilecek bir alet varmı nasıl iner nasıl biner?Ben limanda durmasından yana değilim çünki liman değnekçi paraları vs voooovvv dedirtecek cinsten ahşap tekneyede vakit harcıyamam yav bi botmu alsam diyorum oda içime sinmiyor denizin ortasında kalırım diye korkuyom yüzme biliyom ama olsun genede dımbızlak deniz ortasında kalmak kötü.yaklaşık 15-20 gündür tekne imalatçı sitelerini karış karış geziyorum ama yazılan metreleri gözümde canlandıramıyorum teknedeki kişi sayısını ele aldığım zaman.Yani planım balığa gideceğim zmn römorku arabaya bağlayıp tekneyi müsait bi yerde denize atıp avlanmak ve sonra yükleyip geri getirmek böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse bile bana külfetmi olur bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim beni abi