Alıntı:
Aydın35 tafarından gönderildi
Abi saol bende iyiyim iş güç işte.Dün bana gönderdiğin marka vardı brig abi botlar arasında orta halli olan bir tek o bot var.Zodianc ınkilere baktım 4,20si 10 milyar  yanlız bu briginde 4,20 ve üzeri modellerinde katlanabilir aliminyum taban ve fiber taban mevcut diil şimdi fiber veya aliminyum olan başka bir marka arıyorum.Sea starın botları çok ucuz hatta baya bi ucuz brige göre aralarında yaklaşık 2milyar fark var anlayamadım çokmu kalitesiz yoksa marka parasımı diğerinde?Birde wind diye bir marka var 6,30 bir botu var aliminyum tabanlı fiyat çok makbul 13 kişilik 4,300 tl bence eğer kaliteside güzel bu paraya süper bot derim sen ne dersin mustafa abi?
|
kardeşim benim şu an kullanmış olduğum bot sea star 3.50 fiber taban ben memnunum 2. botum brıg 4.20 baltic modelini kullandım ıiçi 97 cm 100cm gibiydi fakat 4.60 cm bilmiyorum sen iyice bak hatta Kemeraltı na gittiğin zaman araştır bire bir araştırman daha sağlıklı sea star da güzel bot fakat brig kadar değil kardeşim zodiac a gerek yok bence çünkü sonuçta zevk işi zevkinde ucuzu olmaz seni brig yada sea star bi hayli zaman götürür en önemlisi de kullanmayı bilmek kardeşim