Alıntı:
musty tafarından gönderildi
tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek
|
Haklısın abi dediğin gibi organizasyonda Hasan Abilerin durduğu yer çok temizdi zaten o günde sağdan soldan torba toplayıp imha ettiler fakat benim bulunduğum nokta gerçekten yürekler acısıydı viski şişesinden bira şişesine torbadan çuvala ne ararsan mevcuttu ben bile kendimden utandım bu kadar duyarsızlık iyi değil dünyanın kuyusunu biz kendi ellerimizle kazıyoruz lafa geldimide kalkıp ahkam kesiyoruz bu birleşme ufaktan büyüğe doğru gidicekki bir işe yarasın en küçük varlık biziz kirletici olarak biz kendimizi bilsek bu böyle gitse zaten fabrikalarından tutunda her yere yayılır çünkü kaleyi içten fethetmiş oluyoruz çevreye duyarlı bireyler olarak ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır etsin mustafa abim.dünyanın gideceği nokta tartışılır böyle olursa..Ama bundan sonra her neye gidersem gideyim vaktimin bir bölümünü insanların attıkları çöpleri toplayarak geçiricem sonuçta buda bi vatan borcu benim gözümde