Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-05-2010, 17:20   #2
haluk deniz
Çımacı

haluk deniz kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sevgili haluk abi

öncelikle beni kırmayıp çok sevdiğim rastgelsin formumuza tekrardan gelişin için çok teşekkür ederim.
siz saygı değer sevgili balıkçı abilerimden birisiniz.öyleki sanırım 2001 yılında sizin kitabınızı okumuştum. halada elimde ve unuttuğum veya bilmediğim bilgilerin birçoğuna hala kitaabınız vasıtasıyla ulaşıyorum.çok sağolun böylesine güzel bir kitabı bizlerle paylaştığın için.
en son yazışmamızda ikinci kitabının bitmek üzere olduğunu söylemiştin bittiyse onuda almak istiyorum sizinle aynı platformda olmak sanırım bana gurur verir.
sevgili haluk abi amacımız paylaşmaksa ve insanlara birşeyler vermekse elimizden gelen herneyse en iyisini yapmak isteriz.gördüğüm kadarda bunu sen çok iyi başarıyorsun.
senin sitenden arkadaşlarla balığa gitmek ve ortak dostlarımızın olması yarın öbürgün seninle aynı merada av yapmak demek
ben bunu ne zamandır hayal ediyordum hayallerin gerçekleşmesi seyrekte olsa güzel oluyor.

sitemize tekrar hoşgeldin güzel ve yardımcı olan bilgilerinden dahada fazla yararlanmak için paylaşımlarda bulunuruz inşallah.keyifli paylaşımlar haluk abi

saygılarımla

Hasan kardeşim ilgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Sizlerden bu güzel sözleri duymak inanın beni çok mutlu ediyor. Ben Amatör Balıkçılık camiasına elimden geldiğimce faydalı olmaya çalıştım ve çalışıyorum. Gördüğüm kadarıyla sizlerde elinizden geleni yapıyorsunuz. Yolunuz açık olur inşallah.
Senin gibi bu işe gönül vermiş arkadaş canlısı bir arkadaşımla balığa çıkmak banada çok keyif verecektir. Çok keyifli sohpetler yapacağımızdan eminim.
En kısa zamanda beraberce aynı suya olta indirmek umuduyla sağlıcakla kal Hasan kardeşim
RASTGELE