Konu: Makineler
Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-03-2006, 22:28   #55
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Varsayılan Özür

Şimdi sıkı durun bu gün bazı balık malzemeleri almak için malzeme satan bir dükkana gittim ve bir süredir sizlere bu makinalar ve kamışlar hakkında söylemiş olduklarımın hepsi olmasada bazılarının yanlış olduğunu öğrendim mesela hepsi olmamakla beraber çoğu makina ve kamışların ünlü markalarca uzak doğu ve bir çoğunun çinde üretim yaptığını öğrendim sizlere aktarmış olduğum yanlış değil ama eksik bilgilerden dolayı özür borcum var hepinizden özür dilerim mesela abunun ucuz olarak piyasaya sürdüğü çoğu hatta hepsi çinde üretiliyormuş malzeme satan arkadaşın dediğine göre parçaları isveçte üretilip montaj kısmı iş gücü ucuz diye bu ülkede üretilip tekrar isveçe geliyor ve piyasaya dağıtılıyormuş bu malzemelerin uzak doğuda üretime son 10-15 yılda başlanmış ama sadece ucuz olanları mesela çıkrık makinaların halen bir çoğu isveçte üretilip satılıyormuş shımano değişik uzak doğu ülkelerinde üretim yapıyormuş çin,kore,malayziya japonya gibi gördüğünüz gibi her konuda yanılıyor insanlar tekrar hepinizden özür dilerim balıkcı dostlarım.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla