Konu: Makineler
Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-03-2006, 06:03   #65
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Peki bu neyi getiriyor beraberinde Mert bu gün abunun yeni piyasaya çıkmış olduğu C 33 cardinal modelindeki makinayı almaya gittim satıcı arkadaş çinde üretildiğini söyleyince vazgeçtim eski model abu cardinal almaya karar verdim bu o firmanın başka ülkede ucuz iş gücüne dayanarak üretmekte olduğu malzemeler olsa dahi iş gücünün ucuz olması bazen her yerde geçerli değil bu işi yapan insanların bilgileri ve bu güne kadar çalıştıkları branşın tecrübeside önemli abu cardinalin eski modelleri halen yüksek fiyatlarla yok satıyor her balıkcı bu gibi yapılmış makinaların peşinde aynı şekilde D.A.M ın 1980 den evel yapmış olduğu makinalar içinde geçerli belki bir gün çinde ucuz olan işçilerde bu bilgilere veya tecrübelere ulaşırsa o zaman durum değişir tabiki şimdi herkese bir soru neden arabada mercedes çünki almanyada üretildiği için almanyadaki işçilerin bu güne kadar edindiği bilgiler ve deneyimleri tartışılmaz eğer bu firmada bir gün bütün arabalarını çinde üretirse o zaman kalitesinden çok şey kaybedecektir bu benim görüşüm.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla