Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-05-2010, 07:18   #10
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
modenerji tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara… Merhaba…!

Ben İlhan DOĞAN. İzmir'liyim.
Alıntı:
modenerji tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

İzmir Balçova’da bulunan işyerimde, yine doğa ile, yeşil ile ilgili çalışmalar yapmaktayım.

Bağcılık – Meyve ve Sebze yetiştiriciliğinde, gelişmiş ülkelerdeki ileri teknolojileri yakından takip ederek;
Modern yetiştirme sistemlerinin Türk ziraatçiler tarafından da tanınması ve kullanılması için gerekli çalışmaları yapıyor;
Bu sayede, ülkemizde daha kaliteli ürünlerin yetiştirilmesi ve birim alandan daha yüksek verim elde edilmesi için elimden gelen gayreti gösteriyorum.

İşimden arta kalan zamanlarımı en büyük zevkim ve hobim olan amatör balık avcılığı ile değerlendiriyorum.

Amatör balık avına gönül vermiş biri olarak düşüncem odur ki;

Bilgi paylaştıkça güzeldir… noktasından hareketle,
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı insanlar birbirleri ile tanışarak dost olabilmeli, seviyeli paylaşımlar içinde birbirleri ile sıcak sohbetler edebilmeli;
birbirlerinin deneyimlerinden, tecrübelerinden karşılıklı olarak yararlanabilmelidirler…

Buna temel sağlamak amacı ile kullanıma açılan düzeyli İnternet bilgi paylaşım sitelerinin de, ayni zevki ve hobiyi paylaşan insanların arasında
saygı ve sevgi çerçevesi içinde güzel vakit geçirecekleri düzeyli sohbetlerin, güzel ve kalıcı dostlukların kurulmasına vesile olduğuna içtenlikle inananlardanım.

Bu nedenle, böyle kaliteli ve seviyeli bir İnternet / Forum ortamının kurulmasında emeği geçen herkesi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...

Bu duygularla,

Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara
** Her zaman oltanıza rast gelsin, kısmetiniz açık, avınız bereketli olsun ** dileklerimle, herkese güzel avlar diliyor...

Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

İlhan abi aramıza hoş geldiniz ..

Hoş geldiniz Pir geldiniz..
Giriş mesajınız çok güzel olmuş içtenlikle katılıyorum zaten Kırmızı olarakda işaretledim..

Size şimdiden keyifli ve kalıcı paylaşımlar diler, güzel dostluklar ve kardeşliğe açılan bu yolda başarılar dilerim..
Her daim Rastgelsin..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla