Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-05-2010, 16:40   #140
Mehmet BODUROĞLU
gRi

Mehmet BODUROĞLU kullanıcısının avatarı

Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tüm dostlara slm. denizliden 1 gün önce gelip katılacağız demiştik fakat otel fiyatı da işe girince bütçemiz yeterli gelmedi süleyman abi ile görüşmemizden sonra pazar sabağı limana yetişme kararı almıştık. fakat süleyman abi beni tekrar arayıp 1 gün önce gelmemizi istedi bizi misafir etmek istediğini bildirdi. mahçup olmamıza rağmen yapılan bu bu ince teklifi geri çevirmedik. buradan süleyman abiye sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. SÜLEYMAN ABİ SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZİ NE KADAR ONURLANDIRDIĞINIZI İNANIN BİLEMEZSİNİZ. SAYGILAR SEVGİLER DENİZLİDEN.
Hep diyorum.
Şu Süleyman abimizin yüreğide denizler kadar kocaman diye.
Söylenecek birşey kalmamış geriye.
Tebrikler üstadım.
Harikasın ...

A RH(+)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU Çevrimdışı