Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez
Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.
hastaya ilaç sorulurmu misali yok yok gerçekten canım sıtkındı işimde yoktu o yüzden evde sıcakta oturmaktansa hem sevdiklerimle hemde sevenlerimle beraber sohbete gittim.
iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç  bu arada ezilen uskumrudan özür diliyorum.
yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu  
bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın kıyı avından vaz geçmeeeem 
dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik. hepinize bu avdan çok daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum 
yolculuk
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kankiler
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://[/URL]
balık yoksa kiraz var 
çok sıcaktıya terlemiş 
sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi :
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]
balık zamanı başladımı geçmi kaldık?
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]
çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık

DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN
Bu mesaj en son " 18-06-2010 " tarihinde saat 22:15 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir....
|