Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-06-2010, 20:53   #1
ejder_balikci
Kaptan

ejder_balikci kullanıcısının avatarı

Varsayılan Alptekin inşaat kavakdere barajı

Sayın orhan yıldız abi ve tüm arkadaşlar o barajın yapımı tam 13 yıl sürdü her türlü makinayı kullandığımdan ben o şantiyenin jokeriydim. ilk temelinden bitişine kadar en büyük emeği geçenlerden biriyim. Ana gövdenin (memba ve mansap) her iki tarafın taşlarını tek tek büyük exkavatörle ben dizdim. 1994 te Baraj henüz inşaa aşamasındayken kullanım amaçlı içerisine 30.000 m.3 küçük bi gölet yaptık D.S.İ o göletin içerisine 2 cins sazan türü bıraktı pullu sazan ve aynalı sazan. Benim yakın çevremde 2 tane daha baraj var ükkmez barajı ve tahtalı barajı bunların her ikisindede avlanmak yasak bir tek bizim baraj yasak değil ve eline olta alan çoluk çocuk herkes orada akşamdan gelip kamp kuranlar dahi var. Seninde dedeiğin gibi neredeyse yumurtadan çıkan balıkları bile kovaya koyup götürüyorlar ben bir kaç kez uyardım ama kime meram anlatırsın o tamam diyor gidiyor bir başkası geliyor aynı şeyi yapıyor hele cumartesi pazar ana baba günü oluyor. yani benim görüşüm yasak olmasa dahi oraya halkı uyarması konusunda değişimli iki görevli lazım.
ejder_balikci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links