Alıntı:
mehmet0625 tafarından gönderildi
slm dostlar ben dipte avlanırken iğnelerim bir yerlere takılıyor bu sorunu nasıl halledebilirim mantar vb .şeyler takmadan(çünkü dip oltası ile avlanmak istiyorum)
|
Eğer dipte iğnenizin takıldığına eminseniz yani kurşununuz takılmıyorsa size bir öneride bulunayım.WMC marka 9335 BL serisindeki iğneler esnek bir yapıya sahipler yani dipte iğne iğne bir yere takılırsa misinanız sağlam ise biraz yüklendiğiniz zaman iğne hafif açılıyor ve takım kurtuluyor tarafımdan test edilmiştir.Yalnız balık ucundayken iğne açılmıyor öyle kolay bir kuvvetle esneme yapmıyor yani buda bir başka kişi tarafından denenip test edildi.Tabiiki ilk başta bu iğneyi hangi balık avında kullanacağınız da önemli ben bu iğneyi çipura mırmır vb balık avlarım da kullanıyorum siyah çapraz kısa pala ince bir iğne canlı yemler ucunda kolayca ölmüyor iğneyi asılıp takımı kurtardığınız zaman kancaya hafiften üstten bastırdığınız zaman eski formuna geri dönüyor ve ava devam ediyorsunuz.Ama en başta dediğim gibi sağlam bir beden ve eğer kurşununuz takılmadıysa takımı bu şekilde kurtarmak mümkün bu benim deneyimim teşekkürler.(iğne fiyatı 50 lik kutuda yanılmıyorsam 8-9 tl civarıydı)