Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-06-2010, 21:33   #7
hamit34
Oltacı

hamit34 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hamit kardeş barajın sonuna yakın marmaranın karıştığı yere yakın çamlığım altında arabayla gıdebılecegin bir yer var orda havanın biraz rüzarlı olduğu günler cok büyük sazanlar cıkıyor küsbeli takıma hiç birşey takmadan iynelerini küsbeye sapla kücük israil sazanları gelmez atabildiin en uzağa at sağla misinan salam kamışın olsun 8 10 kğ lık sazanlar alıyorlarmış tiyo cok sağlam yerden hafta sonu cok kalabalık oluyormuş. küsbe 3 . 4 saatte eriyor balık vurana kadar oltayı hiç oynatma cok olta cok şanş
orhan abi çekmece gölünden bahsediyorsun deilmi yanlış olmasın ben senelerdir oraya giderim hiç normal sazan yakalayamadım ama gölde sazan oldunu biliyorum bu dediğin yeri daha detaylı anlatman mümkünmü nereden gitmem gerekli hava alanını hazerfen varya oradan geçtikten sonra kıyıdan denize doğrumu gitmeliyim yoksa başka bir yoldanmı ben sadece bahşayiş köyü varya oralarını biliyorum bu barajım diğer kısımlara nesıl gidilir araba gidermi bilgim yok yardımcı olursan ilk fırsatta dediğin yere gitmek isterim abi simdiden tesekkürler bilgi için
en pahalı balık yakaladığın balıktır
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
hamit34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla