Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-06-2010, 18:39   #5
beraşev
Oltacı

Alıntı:
adolomorola tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili Nihat hocam
Yaptıgınız tüm etkinlikler taktire şayan,sizi ve ilköğretim okulu öğrencilerimizi kutluyorum.
Bizlerde elimizden gelen her türlü redakarlığı yapmaya hazırız.

Aslında bizlerinde aklında buna benzer bir proje vardı,tüm meyva çekirdeklerini toplayıp av yaptığımız bir bölgeye ekmek,ben kendim şahsen çekirdekleri istif yapmaya başladım ama bizlerede sizler gibi bir öncü lazım.

Çevre temizliği içinde tüm site halinde av sonrası av yaptığımız bölgeyi temiz bir şekilde bırakmaya özen gösteriyoruz.

Tabiyki sizler gibi bu işe gönül vermiş kişilerin bizlere daha çok yararlı olacağı kesin inşallah çok faydalı olur sizlerin aramızda olması.

paylaşım için teşekkürler Nihat hocam..

''Çevresini hor gören,geleceğini zor görür."
Öner kardeş, bu konuda gelecek yıl uygulamayı düşündüğümüz bir proje var.Bunu ilk defa Manisalı ziraat mühendisi bir doğasever dostumuz geliştirmişti. Ama yaygınlaşamadı. Bizler bunu tüm yurt genelinde yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Projemizin adı "Çekirdekten Ağaca" hiçbir meyvanın çekirdeğini atmayacak ve toplayacağız. Bizlere ait koruluklarda belirlediğimiz alanlara ekerek takibini sürdüreceğiz. Tüketici toplum olmaktan uzaklaşıp aynı zamanda tüketirken üreten toplum olmayı amaçlıyoruz. Bu projenin de İzmir genelinde önümüzdeki yıl dereceye gireceğini ve Türkiye çapında da ödül alacağı düşüncesi ve inancındayım.
"Çevresini hor gören, geleceğini zor görür."
beraşev Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla