Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-07-2010, 19:42   #8
adolomorola
Kaptan

adolomorola kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ukg79 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öner abi bütün balık aşıkları bir araya gelmişsiniz yine demekki Saim abide ordamış ,Ömer abide maşallah bizim bütün ekip orda bu Cumartesi sabah bizde gitmek istiyoruz ya nasip yine gidecek olursan haberim olsun ekip kurabiliriz bizde oradan yeni arkadaşlarla tanışacağız çok ısrar ediyorlar gelin diye ama iş yoğunluğu nasipse bu hafta planlıyoruz görüşmek dileğiyle
Aynen öyle Ulaş av bölgesine vardığımızda 3 araba vardı biz 4. arabaydık yani küçük bir organizasyon gibi oldu herkez birbirini tanıyordu çünkü
Benmi yarım saat bir grupla yarım saat bir grupla oltaların başından bir ayrılıyorum 2 saat yokum bir gelmişim Mehmet abi balıkları çekmiş hapise atmış (sağolsun)
Ben 9 tane balıkla eve geldim kendi oltalarımdan 4 tane çektim
ama barajdan 10 fazla balık çektim suyun içinde bol miktarda hayıt var hemen çekmezsen balık hayıta sarıyo bende çok gezdiğimden herkezin oltasından çekme şansım oldu aşağı yukarı

Bu hafat için söz veremem ama mutlaka seninle bir balık avı yapmak isterim,İnşallah en yakın zamanda birlikte olta atmamız dileklerimle...

Emekli team için aleyküm selam mutlaka ileteceğim...

1973/Manisa

0 535 5875786

''Sürküler dışı balıkları geri iade et ''
Zamanını balık aramakla değil
Balık yakalamakla geçir.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 05-07-2010 " tarihinde saat 20:00 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir....
adolomorola Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla