Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-07-2010, 23:33   #88
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok sağol barış kardeşimsamimi mesajına istinaden kurs açmakla ne ben birşey kazanırım nede sizler birşey.
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu?
işin açıkçası balık işi nasip işidir bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.
yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.gitmiş olduğun avlak durumu nasıl hangi rüzgarda balık kıyıda bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler
hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.
ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.
güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.

şu an ben belki bu meyveleri topluyorum
Hasan usta sana katılıyorum Usta diyorum çünkü iğne bağlamayı takım hazırlamayı daha biçok şeyi senin foruma eklemiş olduğun videolardan ve yazılarından öğrendim bu vesile ilede teşekkür etmek isterim. Balığa gitmek bir ikikez nasip oldu daha önümüzdeki günlerde daha fazla zaman bulacağım inşallah ya nasip ya kısmet deyip yola çıkacağız.Nasibimizde varsa ne ala keyfimize keyif katar, yoksa zaten balık bahane önemli olan denizle buluşmak stres atmak zamanla ustalık konusunda gelişeceğime inanıyorum bu işe ne kadar ilgili olunursa zamanla o kadarda başarı yakalanır diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum