Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-07-2010, 23:34   #16
baracuda_35x
Tayfa

baracuda_35x kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.esas ben sana teşekkür ederim.

bu arada sen balık tutmaya gitme sen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim

helalin var
Teşekkürler Ustam sezarın hakını sezara veririm benim içim neyse dışimda odur,şarkılara şiirlere devam usta
Alıntı:
Yağız DEMİR tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
masallahh cok guzel bır av
anlatımın super valla sankı bır yazar edasında yazılmıs keyıflı bır anlatım
paylasım ve emeklerınız ıcın tebrık ederım
Teşekkürler Yağız sadece hissetiklerimi yazdım dahası siz dostlar başına sevgilerimle
Alıntı:
Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Rıdvan çok güzel bir gece avı olmuş anlatımınız da harika afiyet olsun.
Teşekkürler Raif abi dahası siz dostlar başına inşallah
Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hem av hem de anlatım harika. tebrikler
Teşekkürler Uğur dahası senin başına inşallah
baracuda_35x Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla