Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-07-2010, 18:42   #8
Kamil ESEN
Kaptan

Alıntı:
DzzY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süpersiniz siz yaa Bu alemin kralı sizlersiniz
Ellerinize, ayaklarınıza sağlık
Gerçekten bu havalarda anca sizin gibi dostluk peşinde olanlar zeytineline balık avlamaya gidebilir Bütün ekibi kutluyorum gerçekten ekipte bulunan herkesi tektek tebrik ediyorum
Fotoğrafları bekliyoruz
Sayın Hasan Balıkçı'ya duyurulur
Bu alemde kralda yok padişahta.Hepimiz birbirimizin gönlünün padişahıyız.Güzel bakan güzeli görürmüş.Sende güzel bakmışsınTeşekkürler kardeşim..

Alıntı:
gonencsenkal tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkürler.Neşeli ve keyifli bir av geçirmişsiniz anlaşılan hepinizi tebrik ediyorum Hasan abiden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz..
Bu güzel beraberlikler daha çok sürecek bu gidişle.Aile gittikçe büyüyor..

Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Demek Vur Patlasın,Çal Oynasın heeeeee..

Hadi bakalım Fotolarıda görelim.. Bizlerde oynayalım..

Duruma göre küçük bir Kıyı organizasyonu olmuş..
Yine anlatılanlara göre çok güzel anlar yaşanı,p uzun zamandır bir araya gelemeyen Amcalar, Dayılar bir araya gelmiş..

Tüm ekibi kutlarım..
Resimleri dört gözle bekliyoruz..
Paylaşım için teşekkürler..

Sıra sende Necati..Yeter tatil yaptığın

Alıntı:
figani ERDOGAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kamilim paylaşımına teşekkürler...
İyi vakit geçirmişsiniz,Tüm ekibi kutlarım.
Muhabbetiniz daim olsun.
Allah gönlünüze göre versin.
Sağol Dayıcım.Bütün gün Hasan abi seni sordu,durdu.Bende misafirini söyledim ona.İnşallah daha çook güzel avlarda beraber olacağız.

Alıntı:
musty tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kamil abi hafta sonunuz çok eğlenceli geçmiş Allah içinize sindirsin takım tamamlandıktan sonra gerisi teferruattır zaten paylaşım için teşekkurler hoşçakalın...
Sağol kardeşim teşekkürler.Gerçekten kafa dengi arkadaşlarla av yapmak başka birşey.

Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kamil abi kutluyorum sizi. Anlatımızdan çok güzel bir gün geçirdiğiniz kesin ayarlasan denk gelmez hoş süprizler de süper olmuş hani. Imrendim sizlere keşke bende sizlerle orada olsaydım.
İnşallah Seninlede yaparız böyle bir av.Zaten kıyı organizasyonunun faydaları bu güzel avlar.Bayramdan sonra yine bir araya gelsek güzel olur..