Bu günkü yazdıklarım sitenin adminlerini kızdırabilir ama ben yazacağım...
Sitemiz tam bir kriz dönemi yaşıyor.Geceyi 3-5 ziyaretçi üyeyle kapatıyor.Üye sayısının arttığına bakmayın siz onlar siteye giremeyip içerde ne var diye bakmak için üye olan insanlar.Pek çoğunu bir daha göremiyoruz.Bu sistemin yanlış olduğunu defalarca söyledim,ziyaretçiler girsin,ama üyeliğe referans getirelim dedim ama anlatamadım...
Her neyse beni anlatacağım konu başka...Benim kastettiğim site yöneticisi olan Taygun ve bilhassa Anıl hakkında.Arkadaşlar...Arkadaşlar diyorum ama sizler arkadaşımızın olmanın yanında çocuğumuz ya da en küçük kardeşimiz olacak yaştasınız.Lütfen biraz dikkat.Sitedeki üye arkadaşlarımıza karşı kullandığınız dile,usluba lütfen biraz dikkat edin.
İyi niyetli olduğunuzu biliyorum,asla kötü niyet taşımadığınızı biliyorum ama lütfen dikkatli yazın mesajlarınızı.
Örnek mi istiyorsunuz hemen en son örneklerden vereyim...Turna nickli 1948 doğumlu Mehmet Abimiz yanlışlıkla Taygunun adını Taygün yazıyor,Taygunun cevabı ;Adımın yanlış yazılmasına çok sinirlenirim neyse bu seferlik bir şey demiyorum... 58 yaşındaki Mehmet Abimize, 19 yaşındaki Taygun (neyse ki) bir şey demiyor...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Anıl, geçen gün Muvaffak Abiden bahsederken bizim Muvaffak yazıyor,ben altına Muvaffak Abimi? diye not düşünce düzeltiyor abiyi ekliyor
1963 doğumlu 43 yaşındaki Muhabbetçi nickli arkadaşımız Önder'e
Asker arkadaşıymış gibi hitab ediyor, vs vs... Bende daha örnek çok her neyse...
Yapamazsınız arkadaşlar,haddinizi bilin.Bu site sizin değil katılımcılarındır.Burada sizi uyaran adam da sıradan bir ziyaretçi değil siteye sizin atadığınız forum liderlerinden biridir.Muhabbetçi gitti,Hudutt gitti,Rüzgar 2 gitti,Mustfer 73 gitti, sırada ben varım...Sizin için önemli mi bilmem ama yaklaşık 3000 mesaj yazan 5 kişi artık yok sizin bu tavırlarınızdan dolayı....İnsanlara yaşlarına göre davranın ve saygılı tavırlar sergileyin.
Bir başka yanlışınız;Burası Anılla Taygunun koz paylaşma yeri değil.Takım muhabbeti olsun balık muhabbeti olsun birbirlerine kızıp mesajları silmeler,kafaya göre hareket etmeler falan olmaz böyle işler.SİLECEĞİNİZ ŞEYİ YAZMAYIN...Ben burada moderatörsem yazdığım her mesajın arkasında olurum.Utanacağım sileceğim mesajım olmaz benim.Çünkü düşünürüm ama yazmam.Daha öncede aynı sıkıntı olmuştu konuşuldu halledildi boşverdim, ama kimse benim fikrimi,mesajımı silemez...Neymiş,biribirine kızmış da mesajları silmiş...
Bir süre sonra oturursunuz MSNde chatleşir gibi ikiniz birbirinize yazarsınız.Benden söylemesi...
NOT:daha önce yaptığınız için biliyorum,o yüzden söyleyeyim bu mesajımı silerseniz bu defa hazırlıklıyım tüm arkadaşların mail adresini aldım hepsine tek tek göndereceğim.Size çok kızgınım ...