Dostum Serkan bazı konularda haklısın mesela haklı olduğun konu küçüklerin büyüklere saygı göstermeleri(gerçi bana hep saygılı oldular)bunun yanında büyüklerin de küçüklerini sevmeleri ve onları küçümsememesi bence çok önemli küçüklerin fikirlerine saygı göstermeleri de gerekli nitekim her insanın bir fikiri olmalı bu küçük yada büyük insan farketmez taygun un Turna nicli Mehmet abiye hitabı hoş değil tabiki o yazıyı bende okudum hiç hoşuma gitmedi hitab yanlız Mehmet abinin konulara girişide bence biraz garipsenecek şekilde(sanki alay eder gibi)bu bana öyle gelmiş olabilir bunu açıklayacak olan kendisidir,gelelim sana katılmadığım konuya sitedeki aktivite hiçde az değil Serkan gerçi çoğalırsa dahada iyi olur yeni katılan arkadaşlar ellerinden geldiğince katılımcı olmaya çalışıyor birde Sami kardeşimizin,hudut ,Muhabbetçi ve Mustfer arkadaşların neden gittiklerini kendilerinden de dinlemek isterdim kırgınlıkları neyle ilgili senin anlatmış olduğun gibi saygı ile mi ilgili,benimde sitede hoşuma gitmeyen konular var ama site sadece bana ait değil Serkan bütün katılımcı arkadaşlarla beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz senin siteden ayrılma isteğine şidetle karşıyım ona göre bu sitede en çok mesaj yazan biri siteye her konuda çok emeği geçmiş biri bu düşünceyi aklından silmeli dostum yanlış varsa hep beraber elbirliği ile giderebiliriz diye düşünüyorum.
|