Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-03-2006, 14:38   #9
mufi
Guest

Sevgili arkadaşlarım ve kardeşlerim
yukarıda ki mesajlar dizisi bu sabah beni gerçekten üzdü..kırk yılda bir bir güzel insan gurubu bulduk bu şekilde problem yaşanması çok kötü..
arkadaşlar aslında hayatımızın her safhası bir mücadele dir ....buradaki sayfalar da geçirdiğimiz zamanda aynı savaşın bir parçası....insanlar bazen dostlarla savaşır ..bazende düşmanlarla ...bizler bu sayfalarada aslında dostlarla savaşıyoruz...
arkadaşlarımızla / dostlarımızla anlaşmaya varmadan hemen teslim olmak yada ricat....bize yakışmaz.....Arkadaşlar bilirsinizki ..önemli olan zor olan ile savaşmak ve kazanmaktır...bu dünyada halledilmeyecek hiç bir sorun yoktur...malum bizim geçmişten gelen adetlerimizden biri Halil İbrahim sofrası.dır.bu forum da öyle birşey...bunu hallederiz arkadaşlar...

Gelelim Site yapımcı genç /kanı /deli olan lara ...benim oglum Baran ile yaşıtlar..
beyler size bir şey söylemek istiyorum.. sizleri bilmem ama ben bu iki kanı /deli ile tanışma fırsatı buldum...bir kez de olsa.. bu sözkonusu iki delikanlı benim 50 yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak....birebir muhabbette efendi ve saygılı gençler..belli bir birikimleri var..içlerinde art niyet oldugunu hiç sanmıyorum...ama dersenizki ekran başı farklıdır...olabilir hepinizin görüşlerine saygı duyarım..bu durumda hakkında endişe duyulan sevgili delikanlılar bundan böyle büyüklerle,büyük olurlar ..yazılarında acele etmezler..abilerini..büyükerini hitaben yazılarında biraz daha dikkatli olurlar..(mesaj silme konusunda bir fikir yürütemiyorum )..dersleinide ihmal etmezler...
olur biter kardeşleriiiim..umarım beni anladınız..

****İstanbullu+İzmirli+ankaralı+ıspartalı+amasyalı +antalyalı+trabzonlu...hey Türkiyelim..
yarın öbür gün birbirimizin memleketine yolumuz +işimiz düşerse birbirimizden başka kimlerin kapısını çalacağız???

(((Tabiatı sevmeyen insanın kalbi katılaşır....dostu olmıyanında..))))

yanaklarınızdan öperim ..
  Alıntı Yaparak Cevapla