26-07-2010, 15:36
|
|
Tayfa
|
|
|
24.07 Ildırı Gece Avı..(resimler yenilendi)
Herkese selamlar, çok zor geçen 2 haftadan biraz olsun kafalar dağılsın diye sürpriz bir kararla cumartesi gece balığa gitmeye karar verdik diğer 2 arkadaşımızın gelmekten son anda vazgeçmesiyle Yalçın`la beraber gittik(iyikide gittik). Liman yemciden yem tedariğinden sonra saat 18:30 da kaptanımızla beraber limandan ayrıldık. Hava saat 22:00 ye kadar bir hayli rüzgarlıydı(kuzey batı) daha sonra bir ara yıldız yapıp yatmaya başladı. Bu arada bizde ilk avlağımızda (15m.) saat sabah 03:30`à kadar avlandık orada balık bitince 2. avlağımıza (40m.)geçtik. Çok verimli bir av oldu benden ziyade resimlerdende göreceğiniz gibi Yalçın arkadaşım tarih yazdı. Oltalar klasik 3`lü ve 4`lü dip, remixon ip, Mustad 496/3 ve VMC(kodu hatırlayamadım)4 numara iğneleri kullandık. Yem akşam üstü sülünez ve teke gece boru kurdu, mamun, çimçim kullandık. Pazar öğlen bitecek olan avımızı zorunluluktan ötürü sbah 06:30 da sonlandırdık. Günün bombaları iri Karagözlerin yanı sıra Yalçın`ın yakaladığı Eşkina ile benim yakaladığım 24cm lik Barbun oldu, ilk 4 resim bana ait diğer 3`ü Yalçın`a aittir. Bunların yanı sıra bir torbada Mandagöz,gopez karışık vardı ama resim önceliğini ağababalarına verdik. Herkese hayırlı günler bereketli avlar dilerim..
15.11.1973
B RH-
Bu mesaj en son " 27-07-2010 " tarihinde saat 07:51 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|