Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-07-2010, 09:17   #34
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abim yanyana olamasakda orda bulunduğun süre zarfında telefonda yakın yakına o güzel canlı yayınlarını telefondan aldım.... Aile ile çok güzel iki gün geçirdin.... RABBİM daha nice güzel bereketli avlar nasip eylesin....Yalnız; Hasan abim 1, sen 2 derken sanırım artçı şoklar çoğalacak ve ALLAH izin verirse güzel bir av ile bu artçı şokları dahada sallandıracağız inşallah.... Tabiki bu işin esprisi elbette ,
Bizim amacımız belli BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE GÜLELİM EĞLENELİM bir arada olmanın keyfini alalım denizde yanımızdayken değmeyin keyfine... sağlıkla kal abicim...Bu arada fangrininde maşallahı varmış..... bereketli olsun abim...

Doğanım çok teşekkür ederim..

Dediğin gibi ayrı yerlerde av yapmamıza rağmen sürekli telefon ile bağlantıyı hiç kesmedik.. Sizlerinde güzel bir av geçirdiğinizi duyunca çok sevindim..Ayrı olsakta gönüllerimiz hep birlikte idi.. İşaalah bu birliktelikde sona ermiyecek..

Av konusuna gelince bence hasan abinin ve benim yaptığım bu avın arkcı depremler olduğunu düşünmekteyim zira PAŞA TEAM bir araya gelip bir av yapınca gerçek deprem işte o zaman olacak sanırsam 9.9 şiddetinde bir deprem olabilir..

Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler..

Herşeyin gönlünce olmasını diler oltanın sürekli nasipli olmasını dilerim.. Kal sağlıcakla..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla