Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-03-2006, 14:00   #18
mufi
Guest

oh.oh..oh ne güzel şeyler okuyorum beyler..sanki duyar gibiyim de.. belki inanmazsınız
şu anda makinanın başında bu satırları yazarken. başım fırıl fırıl dönüyor..dün gece hiç uyuyamadım gribal bir durum var..ekranı çift görüyorum.... ama inannın ki dün akşam sizlerin neler yazdıgınızı merak ettiğim ve sabırsızlandıgın için eşimin .. ısırarlı ''yat/kalkma zaten hastasın'' sözlerine aldırış etmedim ve bu güzel ve iyi niyetli yazıları okudum.. ............
yav hayat güzel be...arkadaşlar.. dolu yaşayacaksın....gitmesende/görmesende o dost o arkadaş senin olacak..bu gün olmasa belki yarın göreceksin..onu.. bizler birbirimizden bir şeyler öğreneceğiz...eksiklerimizi tamamlıyacagız... hiç birimiz mükemmel değiliz...tek mükemmel varsa o da yaratıcı güçtür.... hayatımızın bir parçası oldu
bu sayfalar...farkındasınız..yazıyoruz+çiziyoruz+dert leşiyoruz+ve dahi sinirleniyoruz..
ama hep buradayız..yani hayatın içinde...sanki işyerinde+okulda+sokakta moral bozucu şeyler yokmu? her akşam TV haberlerinde çok mu iç açıcı şeyler dinliyoruz..??
AB yolundaki ülkemde çok mu güzel görüntüler var?..
ama bir yaşamdır / bir umuttur gidiyor işte... o halde bizler mademki bu sayfalardayız...
burada devam edeceğiz...
(Tayguncum çok düşündün galiba artık birşeyler yazacak duruma gelmişsindir..hadi bakalım..)
teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla