Muvaffak abi,
öncelikle geçmiş olsun diyorum sana,bende yazılanlara ancak bugün cevap verme fırsatını buluyorum,yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum,insanlar yanlışlıklar yapabilir,yapacaklardır da ve bunları da düzeltebilecek meziyettedirler,mühim olan kalb kırmadan uyum içinde gerçekleşmesidir diye düşünüyorum.
Türkiye'nin birçok yerinden hatta Almanya dan bile olan bu katılımların tek bir amacı var,o da balık avı ile ilgili yazışmalarımız,bu sayede de hiç tanışmasak da güzel arkadaşlıklar kurulmuş oldu.
Elbette fikir ayrılıkları olacaktır,ancak bunları foruma yakışır bir biçimde cevaplamak ve çözümlemek gerekir.
Sevgili Serkan, baştan beri kanayan yaramız olan katılımcı azlığı,ya da ziyaretçiler konusunda belki farklı bir pencereden bakmak gerekir.Avcılık, bilgilerimizi tecrübelerimizle birleştirerek ve şansın da yardımıyla,hoşça vakit geçirmek,yeni arkadaşlıklar kurmamızı sağlar.Her zaman öğrenmeye ve denemeye devam ederiz.
Günlük ziyaretçilerimiz veya katılımda bulunmayan üyelerimiz, muhakkak ki ya az bildiklerinden dolayı ya da alay konusu oluruz diye çekingen davranıyor olabilirler,içerik olarak zengin olan forumumuza biz buraya ne yazabiliriz diye düşünebilirler,doğrudur da,ancak hiç olmazsa boş dönülmüş olsa bile,av yeri,zamanı ve de kullanılan metodlar hakkında bize fikir verebilirler.
Zaten forumuzun amaçı da bilenlerle bilmeyenlerin karşılıklı fikir alışverişleri sayesinde bir şeyler öğrenmek ve öğretmektir.Şayet ziyaretçi bize uğrayıp işine yarar bir bilgi alabilmişse ne mutlu bize derim,benim düşünceme göre bilgiyi karşılıksız da verebilmek gerekir,sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
|