Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-03-2006, 04:22   #17
turnacı
Oltacı

turnacı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
murat hindi tafarından gönderildi
kardeş slm.bi harika tuttuğun turnalar.bi şey bmerak ediyorum.kaçlık misina kullanıyorsun ve ucunda çelik tel varmı varsa kaç numara.son sorumda av için karışmıyorlar değilmi.ben yaza doğru çadırımı alıp gelir iki gün av yapar dönerim.ayrıca sadece turnamı var.kardeş sana şimdiden teşekkürler
mısına onemlı deyıl arkadasım fazla kalın olmasın yeter 40-50 lik yeter celık telde kullanıyorum sazan ve kadıfe var barajda sazan ıcın karsı tarafta avlanman lazım yanı canıllı tarafında sazancılar hep oradalar bende bundan ıkı sene evvel orda avlanırdım ama eskısı gıbı deyıll ben yıllardır gıderım oraya ama sana bır taktık vereyım ustalar ogle yapıyor! botun varsa eger uzun mısınayla acıga burak oltanı olta olarakta yaylı tavsıye ederım hamur karısımını yap bu karısımdada (mısır ununu tercıh etmen daha ıyı sonuc verır) yaya sıktıgın hamuru avlanmadan once beklet guneste kurusun ve sertlessın dagılmasın hemen bosta kalan ıgnelerede solucan takmanı onerırım 150 metre acıha burakman yeterlı cunku orada kalan sazanlar cok buyuk kucuk sazan yok turna bıtırdı o yuzden buyuk sazan kıyıya yaklasmıyor ılgıne tesekkurler arkadasım sana bol sanslar rastgele...

MURAT CANDAR
ANKARA
21-06-1981
turnacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla