Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-09-2010, 20:10   #1
Fatih AKDAĞ
Tayfa

Fatih AKDAĞ kullanıcısının avatarı

Varsayılan Özdere 05.09.2010

Herkese SelamunAleyküm.

05.09.2010 Tarihinde saat 05:00'te Torbalı'dan araçla Özdere Limanı'na doğru yola çıktık saat 06:15'te limana geldik ve 25 kişilik grupla tekneye besmele ile bindik. Tekne hareket ettiğinde saat 06:45 ti güneş doğmaya başlamıştı. Yolda herkes yemlerini ve oltalarını hazır etmişti bile , öyle heycan vardıki herkesin yüzünde , kimse birbirini bile görmüyordu. =))

Oltalar suya indiğinde 07:30 du ve beklemeye başladık.
Tekne ile ilk deneyimimdi fakat hayal ettiğim gibi olmadı , ilk saatlerde balık namına birşey yoktu hatta olta tık bile demedi fakat saat 10 civarında kolyoslar cirit atmaya başladı gözümüzün önünde herkes yemlerini değiştirip oltalarını 7 - 8 metreye atmaya başladı ve ardındanda balıklar gelmeye başladı o esnada ben 2 mercan ve 2 gopez aldım 30 dakikalık bu maceranın ardından yine sessizlik bürüdü tekneyi , güzel bir amcam vardı teknede , saat 14:00 sularında çektiği 1 adet kırlangıçla yaşanan geçici hareketlilik sonucunda yine aynı sessizlik devam etti ve organizasyona saat 17:00'de nokta kondu. Teknede bulunan güzel insanlarla hoş bir vakit geçirmenin verdiği mutluluk , haz bana yetti arttı bile.

Bu sizinle ilk av paylaşımım eğer bir sürçü lisan etti isem affola

Saygılarımla

İşte resimler...

Gün Doğarken

Torbalı / İZMİR
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Fatih AKDAĞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links