Alıntı:
HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
UZMAN yazdığın yazı aslında bu konuyu açış maksadının cevabı. Şunu belirtmek isterim ki bu sitenin temel amacı amatör balıkçılık, zıpkınla avcılık, doğa güzelliklerinin ve tecrübelerimizin burada çeşitli platformlarda tartışılması ve bilgi alış-verişinin gerçekleşmesidir. Ama senin yukarıda yazdıkların benim bu site ile ilgili düşüncelerimle o kadar birbirinden uzak kalıyorki olması gereken bilgi ve tecrübe paylaşımlarından ziyade sohbet odası kimliğinde bende herkes gibi her türlü muhabbeti çevirmek isterim ama birazda geyik ve muhabbetten ziyade katılımlar sözüne ettiğimiz konular üzerine dönse siteyi ziyaret eden kişilerin fikirleride değişik olur laylay yapmak için kayıt olmazlar.
Bu bağlamda senin aynı ırmakta defalarca banyo bile yaptırır. SAYGILARIMLA
|
Sanırım oldukça haklısınız. Tespitiniz de doğru... Yazınızı okuyunca hak verdim. Temel gaye amatör balıkçılık bilgilerini paylaşmak. Fakat forumları saydım sonra. Alt forum ile birlikte toplam 20 forum başlığı gördüm. Bunlardan 8 tanesi bahsettiğiniz konuları kapsıyor. Diğer 12 tanesi ise sizin tabirinizle "laylay" sayılacak başlıklar.
Aslında, sizin söz ettiğiniz amatör balıkçılık konuları çok önemli. Hatta vazgeçilmez. Ama, benim mesajım kesinlikle kendi yazdığımla çelişmiyor. Sadece geçmişe yönelik bir özlemi ifade etme amacıyla yazmıştım. Ayrıca gene dikkatinize sunmak isterim ki konu başlığını da ben açmadım ve konuda sanal arkadaşlıklardaki (salt sanal arkadaşlıkları kastettim. Birbirini tanıyan insanların net ortamındaki arkadaşlıkları değildi mesele...) sakatlıklara dikkat çekmek için, o günkü psikolojimin de etkisiyle bir şeyler yazdım.
Tabii ki gene de yazdıklarınıza hak veriyorum ve gene dikkat ederseniz görürsünüz ki son zamanlarda, değişen kadro veya arkadaş profiline uyumlu olarak geyik tabir edilen konu başlığı açma sıklığı da azalmaya başladı.
Saygılarımla....