Konu
:
Levrek avı klasik oldu :)
Yalnız Mesajı Göster
03-10-2010, 21:17
#
8
Hasan BALIKÇI
Kaptan
Alıntı:
akinyildiz81
tafarından gönderildi
abi her gidişte büyük kaçırıyorum sorma gitsin.yasinle yarışmaya karar verdik.işk bir kaç atışta benim oltaya yakışıklılardan bir tanesi takıldı ardından yasinin oltaya başka yakışıklı takılmazmı.olacak i,ş değil adam genç ,saniyede 10 at çek yapıyor.hemen yanda küçük bir kaya buldum atar atmaz ispendek takıldı düştü.2.atışta trofeyi yanıma kadar getirdim.çenesinin altına deri altına takılmış sanırım ,kaçırdım.meraktan attığım yere bir bakayım dedim.20 kadar levrek köpüklerde dans ediyor.ardı ardına 4 levrek alıp yasinin yanına döndüm.gerçekten her gidişimizde şunu görüyorum kayalık yerlerde balık en fazla 3-4m ötede oluyor.bu yüzden sessizlik,doğayla uyumlu giysiler,görüntü vermeme önemli.birde işin sırrı en fazla 10 atış sonra başka köpüğe yol alıyorum.balık aldığım yerde duruyorum bir süreliğine.ama bu arada hızlı çalışmak lazım tabi
levrek senin işin
ben karışmam ama seyri güzel ustalık beceri tecrübe hepsi çok uyumlu
senin konu ve resimlerin beni fazlasıyla memnun ettiği için söyleyecek söz bulamıyorum.kısacası akın kardeşim keyifle izliyorum o yüzden senin işine hiç karışmıyorum çünkü sen iyi bir iş çıkarıyorsun sadece seni yürekten
devamlarını bekliyorum teşekürler akın biladerim.