Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-10-2010, 07:37   #7
m_cumur
Oltacı

vay be geçen gün maile gelen yazıya tıkladım bu sayfa açıldı. geçen seneden beri forumlara yazmamın ordan arkadaş bulmamın meyvelerini yemeye başladık. forumlardan iki arkadaş ile birebir görüşüp balığa gitme fırsatı buldum... iyide oldu yardımcı oldular öğrettiler bişeyler... geçen seneden beri 20 yi aşkın balığa gittik birlikte hayatımda ilk sarıkanatımı tekneden uzun olta ile tuttum, daha sonra kalender de kıyıdan yemli takım ile... derken artık kendi takımımı kendim yapma imkanını sundular öğrettiler Allah razı olsun... ama artık bunlardan daha önemli sorunlar çıkmaya başladı... zaman... fırsat bulup adam gibi kendimize zaman ayırıp takımımızı yapamaz olduk hazıra yöneldik... ama lüfere gidip takımımızı hazırlayıp yemimizi takıp denize atma şerefini öğrenmiş olduk... ha ayrıca çapari konusunda sorunda yok... demekki şunu anladım... bu işte usta olmak için ilk önce bir yerden başlayıp biraz çaba sarfetmek gerekli. bişeyler öğrenince bişeyleri bizimde başarabileceğimizi öğrendim. usta değilim ama balığa gidip onun zevkini acemice değil normal bir şekilde tatmayı öğrendim...

bana destek olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim... umarım sizler bizlerden bilgilerinizi esirgemez bizim gibi acemi olan oltacılara desteklerinizi sürdürürsünüz...

ayrıca lütfen balıkçılarda gördüğüm serçe parmak kadar çinokopları tutanlar biraz vicdan sahibi olurlarda çinekopları tutmayı bırakırlar...
m_cumur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla