Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-11-2010, 17:43   #1
orhan yıldız
Kaptan

orhan yıldız kullanıcısının avatarı

Varsayılan Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ)

[IMG][/IMG]

selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldıdedigim gibi ben tatlı sucuyum ve bu ilk paşa cekişim oda bana nasip oldu arkasından üctane daha cektimböylece bende paşacı oldumbirtane daha cekiyordum 1 metre kala kacirdim onu fakat cok iyi paşaydı valla icim gitti onu kacarken görmek ama derler ya kacan balık büyük olur diye saglık olsun dedim bu ilk denemde 4 tane paşa cektim ya o bana yeter bundan sonra zor kacarlar elimdeiyi fotolar ve vidolar var onlar hasan da en yakın zamanda yükler sizinle paylaşırız herkeze bol sanslar

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

hazırlıklar başlamış

Bu mesaj en son " 08-11-2010 " tarihinde saat 16:52 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir....
orhan yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links