Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-12-2010, 11:46   #1
Levent Veziroglu
Oltacı

Varsayılan Tesekkür

Bütün HOSGELDIN diyen arkadaslara tesekkür ederim..
Bu denemek istedigim Balik Yetistirme isi tamamen bir HOBI..Yani oradan bir gelir beklentisi icersinde degilim ama fazlada para harcamak niyetinde degilim..Bahcem 7 dönüm ve düz denilebilecek bir satih..İcersinde meyva agaclari var..70x100 metre diyebiliriz..100 metrelik kenarinda birde dere var ama yazlari kuruyor..Bahcenin dereye 20 metre uzakliginda ise bir eski hamam kalintisi var..2x3 metrelik bir oda ve yükseklikde 3 metre..Agzina kadar su ile dolu ve devamlida su geliyor alttan..fazla su bir boru ile dereye gönderilmis..bilek kalinligindaki borudan giden su sanirim dakikada 2-3 kova doldurur..Isi 21 derece..Hifzisihaya su örnegi götürüp inceletmek istedim..5.200 TL istediler SOK OLDUM ve vaz gectm..Köyün yaslilari ,eski yillarda o suda balik bulundugunu anlatmaktalar..
Alabalik,Kerevit,Yalin,Sazan,Alabalik,Yilan Baligi hangisi kolay olur?yada ön deneme olarak kirmizi Havuz baligi atmak dahami dogru olur..7x2 metre uzunlugunda 150 cm derinliginde bir deneme havuzu yaptirsam toprak zeminlimi olmali beton zeminlimi bilemiyorum..Bu hafta Su ürünleri fakültesinde bir tanidik buldum gidip onunla bir görüseyim diyorum..aranizda bu konularla ilgili kimselerdende bilgi rica ederim..Sevgi ve Selamlar..VEZIROGLU
Levent Veziroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links