Efendim,
Dün bir cevap yazmistim ama herhalde bir yanlislik yapmisimki;bu sayfada görünmüyor..
Özetleyeyim..öncelikle bütün yardimci olmak isteyen ve hosgeldin diyen arkadaslara TESEKÜRLER ederim..
Ben Karsiyakada yasayan eski bir Istanbulluyum..Bahcem buraya 65 km mesafede bulunan Eski Sakran dag köyünde..Orda birde köy evim var..
Bahcem 7 dönüm,icersinde meyve agaclarim var..Birde eskilerden kalma bir hamam kalintisi..Boyutlari 2x3x3 m. denilebilir..agzina kadar su dolu..ve kaynamaya devam ediyor..21 derece..Eskilerin anlattigina göre bir zamanlar icersinde balikda varmis..Bahce 70x100 metre ve hafif bayir..bir kenarindada dere var..
Buraya bir havuz yaptirmayi 7x2x1,5 metre ve icersinde henüz hangi tip olduguna karar veremedigim balik türü düsünüyorum..Bir gelire ihtiyacim yok ama fazla giderde yaratmasin..Kisacasi bir Hobby olacak..Oraya haftada 1 gittigimden bakimida zor olmamali..KEREVIT,ALABALIK,SAZAN,YAYIN,YILAN BALIGI ilk aklima gelen isimler..Suyum dakikada 2-3 kova geliyor..Acaba önce o hamam kalintisina KIRMIZI HAVUZ BALIGI atip yasiyormu diye denesemmi?
Sevgi ve Selam..
|