![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi şu büyük balık ne yahu ilk defa görüyorum
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Dostlar kafayı yedirteceksiniz bana, nerden çektiniz bu kuzuları? Hele palamut dehşetmiş yani, foça dan denize çıkıyorum ve fıssss hiç bir şey yok, eskiden kolyoz filan çıkardı, onlara da denk gelmiyorum, vazgeçtim çipuradan,lidaki bile yakalasam dişimi kıracağım, Foça tarafında denize çıkıp balık yakalayan var mı?
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hadi bakalım güzel bir paylaşım bekliyoruz senden.. Daha bereketli avlarınız olsun...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan sana helal olsun diyorum..
Kolyoslar, Torikler hay maşallah maşallah....Devamını dilerim....Paylaşım ve resimler harika teşekkürler....
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kaptan cuma sanırım müsait olacağım, size de uyar mı? Takım ne alayım yanıma veya elimi kolumu sallayıp geleyim mi sizde hazırları varsa
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son avlarımdan görüntüler.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 14 | 05-11-2011 20:52 |
Eski avlarımdan bir kac foto | kral dolmuşcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 03-04-2010 19:52 |
Bazı öneri ve fikirler.. | xnode | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 21-03-2010 20:20 |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar. | AŞKIN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-02-2008 13:11 |