![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli üyeler merhaba.Kıyıdan rapala ile at-çek levrek avcılığı yapmak istiyorum. Bursa ve çevresinde gerçekleştirmek istiyorum. 1-Hangi havada at-çek levrek avcığı yapabilirim? 2-Gece ve gündüz avcığında renk faktörü? 3-Gece hangi rapalalar avcı rol üstlenirler?(marka , model , renk numarası) 4-Gündüz hangi rapalalar avcı rol üstlenirler?(marka , model , renk numarası) 5-Hangi ay'a kadar rapala ile levrek avcılığı yapabiliriz? Sizlerin kullanıp da , çok çok memnun kaldığınız rapala modellerini de gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA GÜNÜMÜZDE NE YAZIKKİ OLTA İLE BALIK AVCILIĞI HASTALIĞINA ÇARE BULAMADILAR.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar
o kadar çok çeşit, o kadar fazla marka oldu ki insanın aklı karışıyor. kendim kullanıp verim aldığım sahteler maxrap 13 cm (mavi) - crystal minnow 9 cm (hamsi modeli) - rapala original floating 9 cm (mavi-kefal modeli), pelikanın düz beyaz kırmızı gözlü 9 cmlik modeli. Bölgeye göre balıkların davranışları farklı olsa da yazdığım modeller zaten kendini kanıtlamış sahteler. Bol şans dilerim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek Avı hakkında internette bulduklarım ... | Ege Demirağ | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 9 | 18-01-2012 12:16 |
El Yapımı Sahteler / Sahtekâr | labrax | El Yapımı | 15 | 26-10-2011 13:57 |
El Yapımı Sahteler / rastgele... | labrax | El Yapımı | 32 | 17-10-2011 10:46 |
El Yapımı Sahteler / merhaba... | labrax | El Yapımı | 10 | 01-04-2011 09:19 |
levrek sırtı hakkında | pescador | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 5 | 18-11-2008 20:02 |