|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() TAygun abi buradan sana sesleniyorum.Anılın da dediği gibi açalım artık şu akvaryum bölümünü.Daha önce yemler bölümü demiştim.Ne çok şey istiyor bu çocuk diyeceksin ama haklı değilmiyim abi?BAna katılan yok mu???
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Müsait olduğunda açıcak emin ol yunuscan buraya çıkıp eylem yapmana gerek yok özelden bile bildirsen taygun kardeşim isteklerini yerine getirir.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok Anıl yanlış anlıyorsun beni yav.Neden eylem yapayım ki???Herkesin bilmesini istedim.Kırılmana gerek yok ki....BEn sadece bir samimiyetle yazdım o mesajı...
Yanl :dikkat: ışım olduysa özür dileim....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satıyorum Bölümü Kuralları (Lütfen Okuyunuz) | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 15 | 12-06-2012 07:45 |
Deniz Avı (Tekneden) Bölümü Fihristi | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 05-03-2011 15:10 |
Deniz Avı (KARADAN) Bölümü FİHRİSTİ | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 20 | 06-08-2007 11:48 |
Yemler bölümü... | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 11-07-2006 14:08 |
Linux Bölümü Açılabilir mi? | uzman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 20 | 04-12-2005 04:34 |