![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Balık tutarken yem olarak hamur çok büyük yer oynamıştır.
Yem Olarak Hamurun Yapılışı: Suyu unla karıştırıp iyice yoğuruyoruz. Üstüne peynir suyu katıp yoğuruyoruz. Üstüne bıçak ucu kadar yağ koyuyoruz. Ve bitti iğneye tak at.
Oltalar, Misinalar hatta ve hatta Sülinalar ![]() Bu mesaj en son " 18-09-2010 " tarihinde saat 08:19 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Katkınız için teşekkürler.
İmza ayarlarınızı da tamamlarsanız memnun oluruz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu hamurla ne tür balıklar avlıyorsun?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu eşsiz bilgiler için çok teşekkür ederiz.
Emeğinize sağlık.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() karagöz sever hamuru
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben 10 yaşındayım.5 sınıfı okuyorum.hiç dülger yakalayamadım.adım fırat
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ben 10 yaşındayım.5 sınıfı okuyorum.hiç dülger yakalayamadım.adım fırat
çok önemli bir kayıp değil kardeşim, bu sitedekilerin çoğu dülger balığı (zeus faber) yaklayamamıştır henüz emin olabilirsin... ![]() Bu kardeşimizde genc_balikci77 havası yakaladım.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 06-10-2010 " tarihinde saat 10:25 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |