öncelikle herkese selam yeni üyeyim umarım kalıcı olurum
ben egede balıkesir akçay sahilinde sürekli balık tutuyorum oltam ile kumsaldan 3mt kamış 30gr lik kurşun ile 3-4 iğne ve tavuk eti kullanarak 50m civarı uzaktan kıyıya kadar olan mesafe içinde çipura yavrusu sarıkanat ve lüfer yavrusu karagöz yavrusu gibi balıklar tutuyorum günde ortalama 3-4 saatte 20-25 adet balık tutuyorum yani 3 kişilik bir aile için 2 akşamda bir tavalık balık çıkıyor

hem zaman geçiriyor hemde stress atıyorum diyebiliriz.
bu arada sorumdan çok uzaklaştım

malesef o sakin memleketi bırakıp istanbula geldim boş günlerimde buradanda balık tutmak istiyorum anadolu yakasındayım
size sorum : kaç metrelik bir kamış misina, kaç gramlık bir kurşun nasıl bir iğne ve yem ile nereden balık tutabilirim. ( istanbulda ucu tüylü iğnelerle tutanlar gördüm akçayda onlara balık gelmiyor ? ) yemmi daha iyi olur yoksa tüy iğnemi alayım ?
kamış makina sti için fazla bir fiyat malesef ödeyemem bu işi profesyonel olarakda yapmıyacağım sadece haftada 1-2 gün zaman geçirmek ve tutabilirsem balık tutmak istiyorum sizden ricam kamış makina için ucuz ama 1 günde kırılmayacak bir set tavsiye etmeniz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler