Arkadaşlar herkese selam,
29 Ağustos akşamı Doğanbey tarafındaydım karakoç deresinin yakınlarından akşam 18:00 gibi başladım olta atmaya. Saat 23:00 a kadar tık yoktu toparlandım eve döndüm (o civarda Ozanköy tatil sitesi var orda bir ev kiralamıştık.İzmire dönmedim yani). 30 Ağustos sabahı 05:30 da yine salladım oltayı denize fakat hüsran devam etti 09:30 a kadar sadece küçük bir dil balığı yakaladım o garibana da teşekkür edip saldım denize

. Yemlerin hepsini denize attım çünkü balık vurmadı bile

. Daha sonra aynı akşamüstü Sn Muvaffak abimizin ve Taygun kardeşin bahsettiği ördekli dereye intikal ettim. Üç balıkçı vardı derede sordum hiç bişey yok dediler bir saat kadar yanlarında kaldım o süre içinde adamcağızlar kıbrıslara takılan birkaç gamit haricinde bir şey alamadılar bende olta atmaktan vazgeçip Karakoç deresine yöneldim. Derenin denizle birleştiği yerde 10-15 kişi vardı şöyle bi dolaştım aralarında sadece bir tanesi 20 ye yakın kefal yakalamıştı ama livara baktığımda balıkların hemen hemen hepsinin 15-20 cm olduğunu gördüm diğerlerinde tektük küçük kefaller vardı. Keyfim kaçtı eve döndüm. Ne yapalım nasip kısmet meselesi.Balıklar da bayram tatili yaptılar herhalde fakat esas sorun şu Ramazanda da oruç tutacaklarsa işte o zaman yandık

.