|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar haftasonu gemlikte avlak bakacağımdan bahsetmiştim dün dayanamadım gittim .gemlik sahilden kumla ,armutluya kadar körfezin ağzı,yavaş ve oltacı ve balıkçı,restoran derken detaylı araştırma yaptım.haberler iyi.3 gün evveline kadar herkes günde 12-13 lüfer , çinekop alabiliyormuş birkaç gündür sayı düşmüş kıyıdan .Palamutçular bu sene tutmaya doymuş balık şu anda 20 kulaçta diyorlar ,liman içinde levrek iyi av veriyormuş ama gemilerden dolayı yasak dolanmak,narlı ve kapaklı bölgeleri iyi av veriyor açıkta karagöz ve bayağı büyük kefal kıyılarda mevcut çok sakin koylar olta atılacak yerler mevcut ilçenin yeni açılan malzemeci dükkanında ayagımuğurlu geldi millet zoka kuyruğuna girdi yarın hava çok soğuk olmazsa inşallah test etmeye koylara gideceğim yarın ava gideceklere rastgele herkese selamlar
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
akademik araştırma yazısı | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 1 | 19-07-2007 10:04 |
akademik bir araştırma yazısı | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 27-05-2007 20:49 |
araştırma... | aganta borina borinata | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 06-03-2007 21:59 |
Marmara Adası | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 16-08-2006 10:04 |