|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet Arkadaşlar gazoz kapağından bende maket yaptım
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 02-04-2007 " tarihinde saat 21:21 itibariyle Emre tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() emre çok güzelk olmuş ellerine sağlık...
bi ayrıntı...klipsli fırdöndüyü örneklerdeki gibi takarsan sanırım daha kullanışlı olur... yada klipssiz fırdöndü de kullanabilirsin... sana bi tiyo daha... hani şu metal çiklet kutuları var ya onları da kullanabilirsin... bu kutuylarda değişik renklerde ve bu kutuların kapaklarını da aynı şekilde bükerek biraz daha uzun ve büyük sahte yemler yapabilirsin... tekrara ellerine sağlık..umarım bu yemle çok güzel balıklar yakalarsın... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Emrecim tebrikler kardeşim...gayet güzel bir çalışma olmuş...inşallah semerelerini de almak nasip olur...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Doğan hocam dediğin sakız kutuları gözüme çarpmıştı ![]() Ve Sitede bi sorun var galiba siteye [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yazdığımızda forum acılmıyor bembeyaz sayfa cıkıp kalıyor
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 12:21 itibariyle Emre tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
buda benden; Hani şu silikon çubuklardan, sahte yapmak geldi, üstünü renkli simli ojelerden de boyayınca gzüel bir sahte yem olabilir ve sanırım gümüş balıklarına benzeyecektir. rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emre cim ellerine sağlık çok güzel olmuş da işleri gözükmüyor,kurşun koydunmu ?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() emre çok güzel görünüyor. inşallah avıda bereketli olur.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
mehmet abiicim suda batsın diye içine kursun koydum azcık içinde ağırlık bulunsun... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Emre kardeş, emeğine sağlık. Umarım bereketli avlar yaparsın. Gusta markası da pek uygun gitmiş.
Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() son zamanlarda, Tuborgun limonlu, tekilalı bıralarını tercih ediyorum , hem ucuz hem tadı mı güzelleşti nedir, sanki eski tekel biralarına benziyor . Gusta beni pek açmadı nedense, alternatif raf birası olmaktan ileri gidemeyecek diye düşünüyorum ama kimbilir belki de tutar.
Farketmez Emrenin yaratıcılığı yeter , bira bahane |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sonunda Türkler Aya Gitti | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 10-11-2007 19:51 |
tekneyi aldım sonunda | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 35 | 28-05-2007 15:37 |
dün ne yaptım.. | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 18-11-2006 20:42 |