|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() küçük pet şişelerin içine ekmek doldururup delik deşik yapıyorsunuz bağlıyorsunuz 0.50 ye atıyorsun istediğin yere hem deniz hemde tatlısu için iyi bir yöntem değilmi hemde yengeçler parçalayamıyorlar
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tunahan bu yöntemle bende cok balik yakalardim....
Denizde yüzerken diger yandan baliklari doldururdum.... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() neden freediver abiden başka kimse yorum yapmadı yoksa kötü bi teknikmi???
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beyler Tunahan itesvik etmek icin hic olmazsa
1 cümle yazin...okuyup okuyup kacmayin öyle
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben gölde balığı bölgeye çekmek için petin içine küspe kırıntısı, ekmek, biraz yağ ve şeker koyup ipe bağlayıp tabana atıyorum koku yaptığı için sazanları o bölgeye çektiği kanısındayım,daha sonra mısırlı ve solucanlı oltalarımı o bölgeye atıyorum önceden yemleme yapmadığım zamanlar kullandığım bi teknik ama direk oltaya uygulamıyorum...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bence yeteri kadar kirl i olan sularımızı pet şişe atarak daha fazla kirletmeyelim.faturası gene bize çıkar emin olun..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eğer geri çekip şişe orada bırakılmayacaksa tabiki bir sorun olmaz.herkesin bu hassasiyette olması gerekir.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() sizin söylediğinizi ben 19 lt lik pet damacana ile yapıyorum ışıklı ve sesli .mesaja foto eklemeyi öğrenince yollarım saygılarımla
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok iyi düşün müşsünüz tunahan abi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme (troll) Tekniği | rüzgar2 | Sırtı-Seğirtme | 33 | 12-10-2011 14:23 |
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme tekniği | zinebird | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 15-10-2010 17:45 |