|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() bir haftalığına gittiğim göynücek avımın resimleri
1. gün kefaller ve bıyıklılar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2. gün [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3.gün [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4.gün balığa gitmedik 5. gün(pek balık çıkmayan bir yere gittikk o yüzden az tuttuk) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 6. gün [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 7. gün ve bombası 2 kglık bir kefal [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] genel fotoğraflar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sığ bir yeri) hepinizin yorumlarını bekliyorum okuyup geçmeyin yorumunuzu yazın rastgele
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Tunahan
Resimlerini bizlerle paylastigin icin sana Tesekkürler ve cok güzel av yapmissin afiyet seker olsun ... yanliz o 2 kg luk kefal dedigin balik Tatli su kefalimi ? yani ben tam kefale benzetemedim , daha cok cay baligi biyikli gibi gördüm. Ne yemleri kullandin ? nasil bir sistem uyguladiniz bunlari yazarsan daha heyecan verir bizlere ve bilmedigimiz yeni seyler ögrenmis oluruz .... hem resimdeki oturan ufaklik senmisin cayin basinda oltalari bekliyen ? ![]() selamlar -rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Tunahan afiyet olsun canım. aman güneşe dikkat et fazla durma..tehlikeli
balık tutacam diye hasta olma.. |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
yem olarak ogün ne bulduysak çekirge solucan larva helikopter sineği karasinek vb yemler 2 kglık balık şamandıralı takım ile yakalandı tek iğne yem solucan oltaların başında bekleyen benim kuzenim kamışların yanına oturdu tunahan abi resmimi çek dedi bende tamam dedim yoksa güneşin altında beklemiyoruz çok yakıcı oluyor
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tunahanım ne varsa silip süpürmüssün yavrum bırakmamışsın millete. afiyet bal şeker olsun. ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() genç kardeşim.. maşallah güzel balıklar yakalamışsın..tebrik ederim.. afiyet olsun..
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tunahancım balıkları ağlatmışın.Ne bu katliam gibi....
Bu yaşta bu kadar balıkla süpersin kardeşim.... Asla balık tutmaktan vazgeçme.''Durmak yok yola(akp için:soymaya,satmaya,anamıza sövmeye,şehide laf söylemeye) devam'' Rastgelsin....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şaka bir yana belki de bu yaptığım yanlış bir tutumdu.Böyle güzel bir konuya böylesi kötü bir olayı katmamalıydım....... Saygılar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık avlarım | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 12 | 14-07-2010 14:27 |
En son avlarım | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 01-11-2008 18:36 |
Karma avlarım | xanderzone | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 10-08-2008 11:57 |
2007 avlarım:) | almora | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 26-05-2008 19:46 |
Kefkende Ne Avlarım ? | ilhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 19-09-2005 18:16 |