|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() TARIH25/26/07/2007
AVLAKAKREP YUVASI YEMMAMUN VE BORUKURDU KADRO YANLIZCA BEN AVA GİDİŞ18.00 AVLAGA VARIŞ 20.30 AV BİTİŞ 05.00 işyerinde işlerimin durumuna göre hareketettm biraz azdı işlerim ve balığa gitmeye karar verdim yeni avlakları denemek için yoklayalım dedim nitekim ava gitim ve avlandım sonucu aşagıdadır avlak nedenmi akrep yuvasıevet arkadaş malesef üzülerekte olsa av yerinde iki tane akrep öldürmek zorunda kaldım ayağımda eski sandeletlerim vardı onları öldürdükten sonra ne yapacağimi şaşırdım tepegöz lamda iki takım pili bitirdim sürekli gözlerim yerde idi kulaklarım zilde ben den söylemesi siz siz olun bundan böyle kıyı avın da mutlaka kükürt bulundurun benden söylemesi ![]() ![]() DENEME YAPIP İLK KARAGÖZÜ ALDIGIM YER VE ORADA KALDIM AVLANDIM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 İLK GELEN MIRMIR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 İKİSİ BİR ARADA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 GECENİN TROFESİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 SERGİ SALONUMUZ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 AKRABALAR BİR ARADA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-25 ASSOLİSLER ENSON ÇIKAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-07-26 BÜTÜN ARKADŞLARA SEVGİLERİMLE RASGELE
RIDVAN YILDIRIM 1970 İZMİR Bu mesaj en son " 08-08-2007 " tarihinde saat 20:13 itibariyle baracuda_35x tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|