![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam Dostlar
Tam manası ile fiyasko; cumartsi Gerence, yağmurun altına; vuran var gelen yok. Hadi ordan Balıklıova; 3-5 isparoz; Kızım nasiplensin bari; başka da bir şey yok; Demeyin yağmurlu havada olmaz diye; ben açık zamanlarda bile genelde boş dönüyorum; Bu işin kursu var mı? gerence'de ben sallanırken; yanımdaki komşum ahtapot yakaladı; diğer yandaki ki biraz uzakta olduğundan seçemedim; yılan balığı veya mıngri gibi uzun birşey oltasında. Ben..... Ben 3-5 tane isparoz.... Vallahi morallerim bozuluyoooooor..... Şakası bir tarafa, neden oraya kadar gidiyorsun denebilir; ki çevremdekiler diyor bunu; işin zevk kısmı bu. Ama ben bu işi bilmiyorum herhalde. Neyse sevgi ve ışıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|