|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Daha önce sizlerle paşlaştığım gibi aslında niyetimiz çiftlik kıyısında geceden tekneyle avlanmaktı ama son anda bir aksilik dolayısıyla gerçekleştiremedik
![]() Daha sonra karadan avlanmaya karar verildi. netice aşagıdadır: Yine kiloluk yok... ![]() ![]() ![]() Kaçak çipuraların yemi nazlı yediklerini bilirim ama bu hafta ilk kez bu kadar isteksizdiler.. Hayret ettim.. Yengeçlerin üzerine basıp iğneden çıkarmadan bırakıyorlardı. sülünezi yine aynı çekiştirip bırakıyorlardı. Bu kadar isteksiz beslendiklerini ilk kez gördüm. mevsim değişikliği diyorum ama ??? Deniz çipurasına denk gelmedik. zaten daha geçitlerine var.. sabırsızlıkla bekliyoruz. onun yemi alıp götürüşü bambaşka... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Pendik Sahil Tarafı | m_cumur | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 23-10-2010 17:31 |
çeşme altı tarafı | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 14-10-2009 21:45 |
11/12 Ağustos 4 kg sazan | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 25-09-2007 16:49 |
27 ağustos MARS | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 01-09-2007 13:41 |
30 Ağustos Deneyimi | erhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 27 | 21-12-2006 12:56 |