|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu ayın 27 sinde coktandır gitmediğim derin suyu bir yoklıyalım dedim sabah altıda sırtıyı attım 7.30 a kadar bişi takmadı zaten hedefte mercan olduğu icin mühimde değildi.Takımı ilk saldığımda güzel bir vuruş aldım (zaten bende hep öyledir) 4 dakka sonra iki eşşek(özür) ıstavriti yukarıya teşrif ettiler.biri26cm diğeri24 cm idi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İkinci defa takımı su attık 4 dakka sonra yine güzel bir vuruş Aha dedim bügün şans yanımda 4 dakka sonra 3 kocagöz bir tonga mercan istavritlerin yanına gitmek icin can atıyorlardı!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu iki atıştan sonra yine tek veya cifterli kocagözler geldi ama bizim sonarın baterisi 8 volta düşünce derin su faslını mecburen bitirdik zira 150 metreden sonra yeterli volt olmadığı icin 300 metre derinliği bulamadık.Döndük 60 metreye orada da birkac honos efendiyle uğraştıktan sonra zar zor 5-6 tanede tongabaş mercan aldım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne güzel işler devam ederken cektiğim takımın birden ağırlaşıp hafiflediğini fark ettim ama ne olduğunuda anlamıştım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sevgili!!! balon balığı tarafından ısırılmış namı değer kokar cıprası bunun üzerine takımı toplayıp ava son verdim saate 14 olmuştu yani 8 saatlik bir av gününü böylece noktaladım herkeze selam eder bol şans dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yine cantayı dolduramadık tühhhh. |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
haydin bakalım balıga | mufi | Organizasyonlar | 0 | 13-06-2007 06:01 |
Bakalım Levrekleree KUDURR :)) | Yırtık | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 29-12-2006 21:05 |
Çapari yapalım dedik | Taygun KOCABIYIK | El Yapımı | 5 | 16-05-2006 21:55 |