|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Avlanılan Bölge: Eski Foça
Ekip: Ben, babam, Faik Amcam (forumdaki nicki Baba Kartal), Zafer Amcam, Serdal (Forumdaki nicki Egeser). Bizim de bir adımız olsun dedik. Hepimiz ortak sevdası Beşiktaş. Biz de av ekibinin adını Kartal Team yaptık. ![]() Tekne Sahibi: Foça'dan Yahya Kaptan Hava durumu: Gün içinde değişen yönlerde çok az da olsa rüzgar vardı ama bizi rahatsız edecek boyutta dalga olmadı. Kullanılan yemler: Mamum, sülünez, sardalya Tutulan balıklar: Mercan, lidaki, karagöz, mandagöz, kopez, isparoz, izmarit, istavrit Avdan dönen büyük teknelerden taze sardalyamızı aldıktan sonra düştük yola. 1,5 saatlik bir yolculuktan sona avlağımıza ulaştık. önce mandagözlerle başlayan av daha sonra mercan, lidaki, kopez vb. ile devam etti. Saat 13.00 gibi balık kesildi. Bunun üzerine yer değiştirdik ama gittiğimiz yeni yerden de memnun kalmadık. Gündüz tuttuğumuz balığın da aslında biraz yeterli olduğunu da düşünerek şansımızı daha fazla zorlanmadan avımızı 16.00 gibi sonlandırdık. Gerek Foça'da gördüğümüz muhteşem doğa manzaraları, gerekse de birbirimize yaptığımız şakalarla çok güzel bir gün geçirdik. Biz hem tekneden hem de kıyıdan ava aynı ekiple çıkıyoruz çoğu zaman. Babam ve amcalarım çocukluktan itibaren balığa gönül vermiş kişiler. Yıllarca akarsularda sazan, alabalık avlayıp nice trofeler almışlar. Denizden balık avcılığına da tutkunlar. Can dostum Serdal ve ben ise bu işte biraz yeniyiz ama öğreniyoruz yavaş yavaş. Herkese sevgiler... İşte fotoğraflar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 15-03-2010 " tarihinde saat 02:36 itibariyle The Lunatic tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık abi ailecek denizin havasını solumak bile gerçekten çok güzel birşey.
Toplu fotoğraf yok mu abi hasılatı görseydik ![]() Tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Anıl. Gerçekten güzel bir gündü. Bu arada ekledim diğer fotoğrafları da
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Uğur, güzel bir av yapmışsınız,daha nicelerine inşallah.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Uğur ellerine emeğine sağlık Kardeşim....
Harika bir gün ve paylaşım olmuş.. Kartal Team'ı kutlar av ve paylaşımlarınızın devamını dilerim.. En kötü gününüz böyle olsun.. Teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kartal Team'ı kutlarım,güzel bir av yapmışsınız..Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Uğur.Bu güzel havada bol balıklı bir haftasonu.Daha ne beklenir ki...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık uğurum.
Kartal team i kutlarım. Ortaya karışık güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel av olmuş tebrik ederim tam ortaya karışık
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel bir arajman olmuş emeği geçenleri tebrik ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Foca'da Balık Avı icin acemiye yardım | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 28-01-2008 21:30 |