|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar,
daha once sizden aldıgım tavsiyelerle cıktıgımız balik avinin sonucunu yazmazsam olmaz diye dusundum. evet yeni aldıgımız botu 5 temmuz cumartesi gunu karareis in ruzgarlı koyuna indirdik. Tabi ki motorumuz olmadıgı icin suruklenmekten kurtulmak icin botu site nin dubasına 25-30 mlik bi iple bagladık. oltalarimizi yemledik ve suya saldık. tabi amacımız cipura yakalamak oldu icin ignelerimiz mustad 496 1 ve 2 no lu ignelerden olusuyordu. Yem olarak ta sülünez ve tavuk gogsu (onceden hazırlanmıs). Baktık ki yemler yavas sekilde didiklenmeye basladı ama gelen giden cipura yok, igneleri 6 no ile degistirdik. Sonuc cok iyi olmasa da 9-10 parca balık yakaladık resimleri asagıa yaynlıyorum. Baslangıç icin cok tatmin edici olmasa da eglenceli bir gundu. Tavsiye veren herkese tesekkurler tekrar. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Önder abi tebrik ederim çupra yok ama sanırım orda mercan var 1-2 tane flaş çok patlamış tam belli değil ama yinede iyi bir av olmuş tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence gayet güzel bir av olmuş. Karnımızı doyuracak kadar yakalanan balık bana göre en iyi avdır.
Bu arada, karareis dediğiniz yer Karaburun civarındaki karareis sanırım.. Tebrik ederim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet taygun kardes dogru gordun 2 tane mercan var. cipuralar bi dahaki sefere insallah. tesekkur ederim
![]() cem bey dogru biliyorsunuz. balikliovadan sapilip gidiliyor. eskiden karareis iin ciftligi varmıs. hala da var sanırım ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Afiyet oLsun önder abi tadından yenmez o mercanLar ya
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çipura yok bahane balıklar şahane
![]() Afiyet olsun Önder üstadım ellerine sağlık.
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tüm tebrik mesajlarına ayrı ayrı tessekkur ediyorum cunku bu avı yine sizin gonderdiginiz tavsiyelerle yaptım. iyi ki boyle bir site var diyorum ve guzel avlar diliyorum herkese. Rastgele!!
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler Öndercim ilk aşama gayet iyi.Karareisten kıyıdan güzel mırmır ve Çupra almıştım birkaç yıl önce.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Karareis | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 114 | 02-10-2011 18:09 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
19 Temmuz 2008 / İzmir - Balık Avı | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 31-07-2008 15:27 |
bottan balık avı | ondercetin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 07-07-2008 13:41 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |