![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaslar ve abılerım bişey sormak ıstıyorum %60 70 levregın bulundugu bı merada 3 tane ısparoz canlı yem bırakması yapsam aksam ustune 1 saat kala felan,aranızda bana balık yakalayabılecegıme garantı verebılcek var mı yada bu konu hakkında göruslerınız ltfn??
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili ali soruna şöyle soruyla cevap vereyim
![]() garantı sadece dayanıklı tüketim mallarında olur ![]() balık yakalama garantisni hiç duymadım ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hürriyet bey durumu gayet güzel açıklamış
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Son zamanlarda okuduğum en esprili cevap ![]() Tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ali arkadaşım arkadaşların dediği gibi balığın garantisi olmaz senin ısparoz takıp atacağın oltaya mığrı takılacağından eminim sen deneyini yap sonucu tekrar bildir merakla bekliyorum rasgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
MEHMETE ERHAN 'a cevap | walras | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-04-2009 09:13 |
cevap ve selam edenlere sevgiler | batu | Tanışma | 0 | 11-09-2007 02:38 |
Soru cevap | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 12-10-2006 13:14 |
İzmir - Foça Hakkında soru, LTF acil cevap | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-08-2006 14:31 |