|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tekrardan Selamlar ,Saygılar.
Herzamanki gibi yine uyku tutmadı ve bir sabah düştüm yine Girne yollarına. Türkiyeden yeni gettirdiğim olta , makina ve suni yemi deneme heycanıyla başladım denizi yoklamaya. Resimler inşallah güzel cıkmıştır. telefon pek kaliteli değildi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] av yeri mendirek dışı -ruzgara ters düşen tarafı- dalga yuksekligi. 0.2 0.4 ruzgar kuzey doğu hafif olta FLADEN VANTAGE 210cm 5-20Gr atarlı. (fiyat + performans olarak at-çek yöntemine gönül vermiş olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum) makina Okuma Trio 30s saat 05.30 - 06.30 aralığı . Suni Yem SAVAGEAR 6.5 cm (atherina ya benzediği için bu yemi denemek istedim ve tavsiye ederim.) En önemlisi tabiki biraz şans. Gerekli bilgileri verebildiysem ne mutlu bana. İnşallah daha irileri sizlerin olur. Saygılar ve RASTGELSİN .
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Kürşat Kardeş.Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekürler Hayrettin abi.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ah orada olmak vardı.Kim bilir ne heyecanlı bir av olmuştur.Balıklar harika.Helal olsun.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Tebrikler kurşat
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Kürşat abi, takımların hayırlı olsun makinanın beklenilen kalitede çkımasına sevindim, kamış zaten çok güzel.
Daha güzel avlar yapacağına inanıyorum Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() yenı makınan uğurlu gelmiş galiba. hocam tebrikler afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() yeni malzemeler ile güzel av yapmışsınız daha da güzel avların fotoğraflarını göndereceğinize eminim. Her şey çok güzel ama böyle sportmen bir arkadaşımıza sigaralı kullanımı bence olmamış bu zamlardan sonra da herhalde artık bırakırsınız.
Tebrikler
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Kürşat tebrikler..güzel bir av gerçekleştirmişsin.Avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kürşat av için tebrikler,yeni malzemelerinle inşallah daha iyi avlara imza atarsın rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mineri ve Baracuda avım . (02.10.11) | KursatKıbrıs | DENİZ AVI KARADAN | 20 | 04-10-2011 21:44 |
İlk Av Raporum | Ozzy | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 07-12-2010 23:32 |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
10.10.2009 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 16-11-2009 18:45 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |